top of page

Seizoen bijna afgelopen

En toen was het kampeerseizoen alweer bijna voorbij..


Wat een gek jaar is het geweest (en nog steeds), met veel onzekerheid, zorgen en improviseren. Waar het in het begin van het seizoen zo rustig is geweest en het bijna helemaal stil heeft gelegen, hebben we daarna een topdrukte gehad.


Nadat bleek dat we niet naar het buitenland op vakantie konden (of bijna niet), hebben Nederlanders massaal geboekt in eigen land. En dat hebben we geweten... !

Er werd massaal gebeld, geboekt en vakantie gevierd. En wat is het goed gegaan.

In het begin even improviseren en duidelijke regels instellen m.b.t. het Corona-beleid, maar iedereen heeft zich hier fantastisch aan gehouden en er zo voor gezorgd dat er toch vakantie gevierd kon worden!

En hoe mooi om te zien dat veel Nederlanders op deze manier hebben ontdekt dat we stiekem toch wel een heel mooi land zijn :)


Maar toen was het alweer oktober.. het seizoen is voorbij gevlogen!

Nog een paar weken en het zal stil worden op de camping. Wat zullen we het missen.

Maar gelukkig ook genoeg om naar uit te kijken en inmiddels ook al druk met het voorbereiden voor het nieuwe seizoen (we houden jullie op de hoogte uiteraard ;)

Want niks zo mooi als mensen een welverdiende, onbezorgde vakantie te kunnen geven!


Hopelijk blijven jullie allemaal gezond en veilig en mogen we jullie in 2021 weer verwelkomen op onze fijne camping in het mooiste plekje van Nederland!


Familie Lamers352 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page