top of page

Opening seizoen

Bijgewerkt op: 22 apr. 2020

Beste gasten,

Vanuit de gemeente hebben wij de mogelijkheid gekregen om in deze vreemde tijd toch onze camping te kunnen openen. Om dit voor iedereen veilig te laten verlopen, willen wij jullie middels deze nieuwsupdate informeren.

Aankomst

Bij aankomst zal er voor elke gast binnen in de recreatieruimte een pakketje klaar liggen met jullie persoonlijke informatie. Nadat de informatie is opgehaald, kunnen jullie je kampeermiddel plaatsen volgens de instructies op de plattegrond.

Tijdens uw verblijf

- maak tijdens jouw verblijf zoveel mogelijk gebruik van de eigen sanitaire voorzieningen in je kampeermiddel waar dit kan;

- maak je gebruik van de sanitaire voorziening van de camping? Gelieve dan de volgende instructies te volgen:

- om elkaar zo min mogelijk in het gebouw te passeren, hanteren we een éénrichtingsverkeer. Je gaat via de rechter deur naar binnen en loopt via de linker deur naar buiten (je loopt dan dus door de recreatieruimte). Houd minimaal 1,5 meter afstand van elkaar;

- gebruik toilet: er zullen wegwerpdoekjes liggen waar u voor- en na gebruik het toilet

mee kunt reinigen. Doekjes kunnen weggegooid worden in de emmers bij de toiletten;

- gebruik douches: voorkeur heeft echt om je eigen douche (uiteraard mits je deze hebt) in de caravan/camper te gebruiken. Gebruik je toch de douche van de camping, dan willen wij jullie vriendelijk verzoeken om deze na gebruik af te nemen met een sopje. Er zal een flacon met reinigingsmiddel klaar staan en verschillende schoonmaakdoekjes. Na gebruik kunnen de schoonmaakdoekjes in de bak gedeponeerd worden.

Uiteraard zullen wij het sanitair regelmatig extra schoonmaken en desinfecteren.

Bezoek

We willen jullie tevens vriendelijk verzoeken om geen bezoek te ontvangen op de camping tijdens je verblijf.

De recreatieruimte mag ook helaas niet meer gebruikt worden voor een samenzijn. Je kunt hier alleen informatie ophalen en als doorgang gebruiken voor het éénrichtingsverkeer.

Uiteraard houden wij ons aan de richtlijnen van de overheid en het RIVM en houden dit nauwlettend in de gaten. Mochten er wijzigingen plaatsvinden, dan informeren wij jullie hier zo spoedig mogelijk over.

Bij vragen kun je uiteraard bellen met 06-23382169 of 024-3978909.


Ondanks alles hopen wij jullie te mogen verwelkomen op onze camping en dat jullie kunnen genieten van onze mooie natuur, ruimte en rust.

Met vriendelijke groet,

Benny & Els Lamers

357 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page