top of page

De mooiste wandel- en fietsroutes!

Om onze gasten nog beter van informatie te kunnen voorzien, hebben we sinds dit jaar een fantastische nieuwe app, de Camping Comfort app.


In de Camping Comfort app vind je allerlei handige informatie terug, zoals onze receptie tijden en de huisregels. Ook vind je hier leuke tips om te doen in de omgeving, kan je winkels in de omgeving opzoeken en een activiteitenkalender.


Naast al deze informatie, hebben we voor jullie vast de mooiste wandel- en fietsroutes uitgezocht welke eenvoudig te vinden zijn in de app. De routes nemen je mee in de prachtige omgeving van Groesbeek, waar je kan genieten van de mooie natuur en de glooiende heuvels.

En wat dacht je van een speciale herdenkingsroute? Met deze route fiets je door een prachtig landschap met een veelbewogen geschiedenis. Zo kom je langs verschillende herdenkingsmonumenten, oorlogsbegraafplaatsen en de zogenaamde luisterplekken. Op iedere luisterplek is een hoorspel te beluisteren waarbij ooggetuigen, zoals burgers, geallieerden en Duitse soldaten, vertellen over de indrukwekkende belevenissen uit de periode 1944-1945.


Dit is slechts een van de mooie routes die we voor jullie hebben uitgezocht.

Ontdek ze zelf en probeer ze uit!

Kortom, het genieten kan beginnen, veel wandel- en fietsplezier!1.064 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page