top of page

2021

We zitten alweer in 2021, op naar een nieuw seizoen!


Ondanks de Corona crisis kunnen we terug kijken op een mooi seizoen met veel tevreden gasten. Dankzij de maatregelen die we hebben genomen het afgelopen jaar en de medewerking van onze gasten hebben we allemaal volop kunnen genieten!


Wij zijn druk bezig om alles gereed te maken voor het nieuwe seizoen. Zo zijn we op dit moment bezig om de ruimte rondom ons sanitair gebouw op te knappen.

Ook de samenstelling van onze prijzen zijn dit jaar wat veranderd. Meer informatie hierover vind je terug op onze website, onder 'Tarieven'.


Om onze gasten nog beter van informatie te kunnen voorzien, gaan we dit jaar gebruik maken van een fantastische nieuwe app, de Camping Comfort app.

Het werkt heel eenvoudig; via de e-mail krijg je na je reservering bij ons een e-mail met hierin een QR-code. Download de app, scan de QR code en je bent ingelogd!


In de Camping Comfort app vind je allerlei handige informatie terug, zoals onze receptie tijden en de huisregels. Ook vind je hier leuke tips om te doen in de omgeving, kan je winkels in de omgeving opzoeken en een activiteitenkalender.

En wil je eenvoudig onze ontbijtservice bestellen? Dit kan ook via onze app!


Kortom, we werken hard om jou een onbezorgde vakantie te geven :)

We hebben zin in het nieuwe jaar en hopelijk kunnen we jullie snel ontmoeten op onze camping!


Familie Lamers

514 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page